Cik Teyqa ♥
alhamdulillah .
Sunday, August 21, 2011 • 3:24 AM • 0 comments

assalamualaikum . okay guys . salam ramadhan . now da masok ari yang ke 21 ramadhan . pejam celik pejam celik raye lah kite nanti yuk . ta saba pulak rasenye kan . raye raye gak . ingat siket , puase yang ta penuh tu ta bole raye tau . huhu .

okay . becerite tentang pesiapan raye . dea ade smthng na share ngn korang . na tahu ? let la kejap . baru na start mukadimah becerite nihh . ta menyaba betul la . hik >.<

semalam , (20.8.2011) sabtu kan ? okay . pagi tu . dea saje na ikod akak pegi pasa tau . ingat na cari ape ape la kan . sebab akak ajak ushar tudung utk dea masok kuis intake oct nie . tapi niat yang kat ruma na 'ushar2' tu jadi lain la pulak bile da sampai pasa . adoiii >.<

time tu dea tenga cari sayur tau . sebab mak dea tak sehad . so ganti kan mak la pegi pasa tu . tenga akak dea syok2 cari sayur . yang dea nih tetibe lak sakit perut menggila ngn kepale bepusing je . tekak loya tu ta paya cakap lah kan . pastu dea sempat bagitahu akak dea lagii .

mule2 dea nampak tau akak dy hulur note rm50 kat abe yang jual sayur tu . tenga tggu balance la . dea da tatahu ape yang jadik . haha . amek kau . seda seda . ade org pegang , then tanye dea okay ke tak . badan basah time tu dengan peluh . ohmak ai malu nye aku wehhh >.<

pastu ade la sorang makcik ni bole lak bantai cakap "bukak je puase tu , batalkan je kalau ta larat , dalam hati dea cakap "eh siuke suki je na soh batalkan' *sempat lagi tu kod . haha .

pastu dea ta larat , akak call abah dea amek dea kat pasa . ta pasal pasal dea kene g klinik time tu , tapi tggu akak balik . dy yang bawak dea pegi jumpe doc . GASTRIK ? oh nooo menn . jangan la begurauu . den ta dapek diet lagi nihh haa . na gastrik pulak ke . adoii >.<

until now , dea still rase mende yang same jugak macam semalam . na pegi baza pun risau gak ni takod tumbang lak kang . baza kat taman medan nih tapayah cakap lahh . orang ta reti bahase . nek lori ke nek moto ke na gak lalu . eii haii . takpaham betul thinking org yang macam tu .

tapi kaitan entry tajuk dgn body nih macam takde kaitan kan ? haha . dea tahu tu . otak tenga loading la . da ngeng na tulis ape . hehe .

pade orang orang yang bekenaan . tenga amek berat pasal dea yuk :) sayang korang lahh .



Hi. Assalamualaikum. anda berada di laman kayangan ciptaan saya. mohon agar jaga lisan serta hati anda untuk tidak berprasangka terhadap segala post saya ye, kalau anda seorang yang suka berfikiran negatif, saya mohon anda untuk tinggalkan laman saya dengan kadar segera. sekian harap maklum. CikTeyqa ♥


Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers




Follow me ♥

Instagram




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.