Cik Teyqa ♥
school of rock bebeh !
Wednesday, September 7, 2011 • 8:15 AM • 0 comments

assalamualaikum . salam syawal yang dah menjengah hari yang ke 9 kalau ta silap . hehe . betol kan ? entah den pun taktahu . sebab raye tahun nih bosan betul dol . haha . raye petame pun bole bantai tido kan . memang TAK la syok nye kan gengg :)

okay . dea arini na ucap terima kasih kat sume . sebab kan arini dea hepi sgt sgt . dea teringat kenangan zaman persekolahan dulu . zaman mude mude dulu la kan . *ceh macam la dah tua sgt kan . HAHA . macam macam perangai ade time tuh .

dedicate for 5BAKTI ACCOUNT STUDENT CLASS TARGET SPM CANDIDATE 2010 SMK TAMAN MEDAN , TINGKAT 4 BLOCK C .

bakti life forever in my mind . will miss that moments !


korang ingat lagi tak situasi situasi ni :
1.sorang nyanyi semua nyanyi . bile sorang kene mara . yang lain buad muke kesian .

2.jadi macam kanak kanak bile batak nengok GAM . mule lah dajal orang . letak gam atas kerusi . sampai pompuan gado ngn laki . yang jadi mangse nye ALEP . HAHA

3. time hari anugerah cemerlang tu . ingat lagi tak SIR CHANDRAN merajok . terus kua utk ngaja ADDMATH sebabnye dalam kelas tggl dua kerat . yang lain pegi dewan utk rehearsel . *sebenanye na ngelak dari blaja ADDMATH yang time tu memang stok blur kan . HAHA

4. time acc . em takpayah cakap lah . bole kire dengan jari bape org yang blaja . yang dok blakang bole bantai tido . anyam ketupat . tapi bile result kua . GEMPAK HABES KAN ? itu life bakti geng (;

5.time agame . bile ustazah check latihan . ustzh dtg tempat korang . korang g tempat lain . sebabnye korang takpena buad keje dia kan ? buku ? takpayah ckp . MEMANG TAKDE KAN ? yang jadi mangse nye ACAP kene cubit ngn pn.maimon . HAHA

6. klaka rase nye bile tengok bebudak kelas yang takpena dtg utk kawad . tibe tibe kawad . dalam kategori TADIkA . haha . sape lah tu kan ?

7. time befday ? hmm . amek kau . siap sedia lah kan . tuan empunye badan utk mandi tepung . heee .

8. bila pn.sardrim masok kelas . HAHA . cube tengok dekat pintu belakang ade je yang nyorok kan ? bile dy soh anta esei . jwpn korang : TEACHER BUKU TAK BAWAK . padahal buku pun takde kan ? HEHE ♥

9.kalau sorang da ponteng kelas . bile ckgu tanye . jawapan korang mesti : DORNG JUMPE CIKGU KEJAP . padahal niat hati na cover membe kan ? HAHA .
10. time mesyuarat cikgu . BAKTI mesti naik punye lah . sebab murid yang crowded dlm kelas . memang biseng . sebab tu kite semua kene buad pesembahan dgn SIR TAUFEQ .
11. time exam . espclly admath . muke stok PANDAI je sume . padahal . macam macam ragam time exam tu kan . sampai ade yang kantoi ngn cikgu . lepas tu coverline balik . haha . sape lah tu kan

12.dalam makmal time pn loo . amek kau . sampai dy da macam give up na aja kite semua . tapi jantan2 yang dok belakang buad ape ? HAHA . buad taktahu je kan ? adoiii . saba nye teacher aja kite semua kan ? :)

13.time lepas rehat . bile budak laki masok kelas . mesti bau dunhill . haha . ape korang buad ? merokok kan ? bile cikgu megat datang kelas . yang besalah cepat2 mintak gula2 kat tokan sebab na cover line kan ? HAHA !

14.time cek gigi . macam macam lah korang punyee ragam kan ? tapi tu lah kite semua adk brdk dalam kelas kan .

15.si pejoi . tak reti diam . menghuru  harekan kelas . kadang kadang semua naik serabot dengan dy kan ? haha . tapi tu la penyeri kelas . skng ? ta dapat dga da serabot dy tu .

16. suaidai punye suare . amek kau . bile becerite satu kelas bole dga . aku pun takpaham dgn dy nih . na cite ke na jerit ? haha .

17. mentang mentang helmi tu blur . semua macam bepakat kenekan dy . hari hari befday dy . aku pun kesian tgk dy . kdg2 tula penyeri kan ? :)

18. bile na cuti skola je keje ADDMATH paling betimbun kan ? tapi ade korang na buad time cuti ? haha . memang tak kan ? sebab nye . paper work korang akan buad bile first day bukak sekola . baru sebok na cari buku . sue kalau bole na buat time tu jugak kan ? haha.

19. ingat tak time pendidikan sivik . ade sorg open nyanyi lagu . then yang lain tga buad keje jadi backup singer kan . lepas tu cikgu pun pening kepale na kawal kelas . kan ? :)

20. time kite exam budak blok B form 3 sebok memekak . takpe kite senyap dulu . panas enjin la dulu kan . tapi time dorang tenga TRIAL kite pulak bermaharajalela . sebab tu name asek naik dalam mesyuarat cikgu kan ? ahaha .

21.time ari kantin . memang tak di sangke lah kan , chef kite aritu si naim . walaweh . gerai tumpuan pulak tuh . haha . orang memang takcaye dengan kelas kite punye kebolehan kan ? :)

22. macam macam lagi kerenah dalam kelas tu . bukan tanak tulis , bukan juge tak ingat . tapi biarlah ia sekadar di memori ingatan yang ta akan luput sampai bile bile . ingat tu guys . air yang di cincang tak kan putus tau (:

the sweet school memories :
*one side love
*silent mode mobile
*assembly gossip
*canteen talk
*ditching class
*last period fun
*first love in school
*birthday treats
*last min preparation
*overnight study
*frens-teachers function
*facing problem with besties

= those day will never come again . remember it miss it coz we gonna say farewell school life . thanks for being a part of my memories guys (:
still korang ingat lagi kesah ni ? pecaya lah . kalau korang ingat balik . mende nih tak kan dapat di ulang . ni adalah kenangan kita bersama .

bawah nih dea na share siket serbe sedikit gamba gamba time last day SPM . paper EKONOMI ASAS 2 pukol 2.30 sampai 4.30 student yang terakhir ade di sekolah time tu kan :) ngeheee ~ 









heee . sorry pade yang takde tu sebab korang da balek . gatal sangat na balik cepat . haha . okay . enjoy this entry ya :)



Hi. Assalamualaikum. anda berada di laman kayangan ciptaan saya. mohon agar jaga lisan serta hati anda untuk tidak berprasangka terhadap segala post saya ye, kalau anda seorang yang suka berfikiran negatif, saya mohon anda untuk tinggalkan laman saya dengan kadar segera. sekian harap maklum. CikTeyqa ♥


Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers




Follow me ♥

Instagram




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.